Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 05-05-2012 23:45:26
Voeding & Gezondheid

Extra eigen bijdrage psychiater

Ben ik niet met je eens vladja, de huishoudtoets is ook stilgelegd, terwijl de wet in feite nog bestaat en dus eigenlijk uitgevoerd zou moeten worden dat is een vreemde situatie, wordt ook erkend door ministerie van sociale zaken. wetten terugdraaien kost nu eenmaal tijd. dat dit de begroting van 2012 doorkruist staat daar verder buiten.
hoe het zal gaan met de eigen bijdrage voor de ggz van mensen die het nu niet kunnen betalen, maar wel in de 'kwetsbare' groep zitten weet ik niet, dat zal ook wel weer afhangen van hoe snel die wet wordt teruggedraaid. er is overigens al rekenng gehouden met de miljoenen die nu niet worden bespaard door de terugdraaiing van bepaalde maatregelen.