Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-05-2012 19:46:26
Computers & Telefonie

Reclame

http://nl.wikipedia.org/wiki/ster_(omroep)">klik hier voor een satukje over de ster. "de ster, afkorting van stichting ether reclame, verzorgt in nederland reclame bij de npo. met de inkomsten wordt een deel van de kosten van de publieke omroepen betaald. op de televisie was tot 2004 altijd tussen de reclamespots een komisch filmpje van loeki de leeuw te zien.".

je kunt de reclame's op tv niet meer terugdraaien. je kunt om je er niet aan te ergeren: het geluid uitzetten, even teletekst kijken, even koffie maken, toiletstop maken en vele andere zaken. ja we zijn overgeleverd aan de commercie. en je betaalt dit inderdaad via de productprijs van artikelen, wis en zeker. en wij hebben er allemaal niet om gevraagd, leer er mee te leven.