Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-05-2012 16:03:53
Huishouden & Energie

Espressomachine

Tenormin ik vind het wel goed dat je aangeeft dat het schoonmaken weleens problemen kan geven.verder heb ik de laatste jaren geen koffie meer gekocht dan bij nespresso.het blijkt dus dat dit ook weer duurder is,maar ja dat is met alles.het haalt natuurlijk niet bij nespresso waar een cupje € 0,35 kost en dat gaat snel op een dag!het zal echt wel voordeliger zijn.winterman ik ben naar de site gegaan die je aangeeft en dat ziet er veel belovend uit,misschien dat de negative reacties niet geplaatst worden?neemt niet weg dat hij wel geprezen wordt.
ik ben inmiddels naar een winkel geweest waar het apparaat € 349 kost,ik ben daar als je vaste klant kunt zijn van een witgoedwinkel heel goed bekend met hun werkwijze en die is prima.
€ 299 is de internet prijs bij mediamarkt ik kies toch voor de winkel waar ik bekend mee ben,als er dan wat is wordt het geregeld en dat weet ik niet zo zeker via het internet,ik heb daar geen goede ervaringen mee
ik ben er ook achter wat het verschil is tussen een kegelmaalwerk en een andere schijf.dat schijnt een belangrijk punt te zijn,dus kegelmaalwerk is het beste!ik denk niet dat je dit antwoord had gekregen via mediamarkt.
er was ook een machine die duurder is maar werd afgeraden omdat daar geen kegelmaalwerk in zit.
ik ga hem morgen kopen nu nog uitvogelen welke kofffie het dichts kwa smaak bij de ristretto van nespresso komt.een avontuur op zich:>)
heel erg bedankt voor jullie reacties,ik laat het weten of het machien bevalt,met groeten laurina