Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-05-2012 16:35:27
Huishouden & Energie

Espressomachine

Verwacht niet teveel van een volautomatische espressomachine van 299 euro. voor dat geld kan je beter een handmatige machine kopen en gemalen koffie bij een speciaalzaak halen. dan heb je een veel betere kwaliteit, zowel van de koffie als qua duurzaamheid van het apparaat.

een goede machine in deze prijsklasse is een gaggia classic. bijkomend voordeel hiervan is dat er makkelijk verkrijgbare onderdelen worden gebruikt dus makkelijk te repareren mocht dat ooit nodig zijn.

alternatief is een nespresso die goedkoper is in aanschaf maar duurder in gebruik door de cups. afhankelijk van hoeveel koffie je drinkt kan dit aantrekkelijker zijn (altijd verse koffie ook als je niet vaak koffie drinkt). als je binnen een paar dagen 250gram er doorheen jaagt is dit geen optie (qua kosten dan).