Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-05-2012 10:17:30
Auto & Vervoer

Ondeugelijke fiets

Allemaal erg bedankt voor jullie reacties hoor, maar niemand raakt de kern van de zaak en het lijkt wel of ik degenen ben die hier nalatig is. ja ik had, en ja het is, maar het feit is dat ik een nieuwe fiets heb waarop ik niet kan fiesten.
ik koop een nieuwe fiets aangezien bikybike deze maar in 1 soort en 1 maat leverd klonk het mijn aannemelijk. nauurlijk verwacht ik geen hoogstandje. maar dat om de 50meter de ketting eraf loopt omdat het tandwiel niet goed staat, dat zou je van en tweede hands fiets ook niet accepteren. en ik wil hem best opsturen maar dan wel als hun de kosten gaan betalen maar ook dat bieden ze niet aan. ze reageren gewoonweg niet meer en of je nou 1000 of 100 euro uitgeeft. het gaat er om dat je er mee kan fietsen. dat ding staat altijd buiten en ik krijg niets vergoed dus wilde er niet te veel geld aaan uitgeven. ik vind het teleurstellend dat omdat de prijs niet te hoog is bikybike maar alles kan doen. zo werkt het volgens mij niet.