Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hagaman
hagaman - 09-05-2012 16:00:18
Auto & Vervoer

ik zeg bva veilingen niet doen!

Ik ben lid bij bva all 4 jaar als ik me niet vergis, sinds de eerste dag heb ik daar inkopen gedaan, in begin was het leuk en kon je soms wel wat leuks voor een leuke goedkope bedrag kopen, echter na het verhaal van failliet marco borsato, toen bva zijn spullen ging verkopen en dat op tv als reclame voor bva kwam is het niet meer interessant geworden qua prijs, dus wat betreft prijs is bva belachelijk duur, maar !!!

bva is meest eerlijkste en koelante veiling die ik ken in nl.
de website is meer dan duidelijk, en als je een bod uitbrengt staat duidelijk op de pagina wat het gaat kosten in totaal, en dat je het nog moet bevestingen middels exra knopje.
dus je moet echt willen bieden anders per ongeluk gaat dat echt niet :)

dus wat betreft de eerlijkheid, dan zeg ik bva is echt top.

heb laatst ook geboden op wat spullen, heb ze gekocht, en bij ophalen bleek dat er aantal dingen weg waren, iemand heeft bij kijkdagen gestolen, dus kreeg ik de mogelijkheid of geld terug of andere iets uitkiezen wat niet verkocht is, dus gekozen, spullen die 2 keer duurder waren, heb ze daar direct meegekregen.
dus koelant ? zeker!

vraag je me of ik bva aanrad ? nee, omdat het tegenwoordig duurder is dan gewoon nieuw in de winkel iets kopen.

maar eerlijk zijn ze wel.

dus niet zeuren.