Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terpstra - 12-05-2012 00:25:05
Voeding & Gezondheid

Discussie over de doorstart van het epd.

Ehzdhz.
u heeft een groot punt. een onbenul die er trots op is nimmer een diploma gehaald te hebben is (terecht) trots dat hij een verzuim bedrijf heeft opgericht.
een ex prof voetballer was directeur. dat gaf status. totdat de feiten boven water kwamen in een tv programma. het was een malafide organisatie in twente.
dat het veel gemeenschaps geld is gaan kosten en persoonlijk leed van de betreffenden is een feit. de voetballer is een paar dagen later opgestapt.
lang leve de privatisering en de marktwerking.
ondergetekende is overtuigd dat deze simpele man in het zadel is geholpen door onbekwame bedrijfsbestuurders die hun personeel ( is bedrijfs kapitaal) niet vertouwden. zo je zelf bent, denk je over anderen. groet.h.
p.s. moeder 56. kunt u mij uitleggen waar de besparing van het epd vandaan kan komen ? ik denk het omgekeerde. het gaat geld kosten. de overheid heeft dankzei hoogervorst (staat voor kil en vriesen) de mentaliteit in de gezondheids zorg veranderd. meer werk? mooi niet. meer geld. je kunt barsten h.vorst.