Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-05-2012 10:45:18
Geldzaken & Recht

Bezwaar ook na jaren nog?

Sorry een beetje laat, maar ik heb ook een positieve ervaring met het indienen van een bezwaar waarvoor de bezwaartermijn al was verlopen:
in het verleden heb ik eenmaal voor iemand een bezwaar aangetekend waarvoor de termijn al bijna een jaar was verstreken. uiteraard excuses gemaakt in de brief dat het bezwaar zo laat was en de belastingdienst bij voorbaat bedankt voor hun medewerking.
het resultaat was een schrijven van de belastingdienst waarin aangegeven werd dat het bezwaar te laat was (weet het niet zeker meer, volgens mij zelfs afgewezen) ... maar het bedrag werd wel terug gestort door de belastingdienst.

hoop dat u lukt om dat terug te krijgen waarop u de vorige jaren recht had.
als ik in uw schoenen stond dan zou ik het in ieder geval proberen (ook als de belastingdienst telefonisch nee verkoopt). nee heeft u, ja krijgt u misschien nog wel.