Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-05-2012 21:49:36
Vrije tijd & Tuin

Abonnementsgeld terug na sluiting sportschool

Mijn advies is om in ieder geval de lopende betalingen te storneren bij de bank, je kunt dat doen via telebank (internet bankieren) lukt dat niet dan morgen even bij je bank informeren. ik heb vanmiddag de betaling van het lesgeld van deze en volgende maand gestorneerd. dit was ook het advies van de medewerker van fit-all day op het hoofdkantoor. ze schijnen niet meer bij hun rekening te kunnen.

de mensen die vooruit hebben voldaan raad ik aan om even op het contract na te zien met wie je een overeenkomst hebt en vervolgens via de kamer van koophandel of via http://insolventies.rechtspraak.nl na te zien of er sprake is van uitstel van betaling of faillisement.

voor een paar honderd euro zou ik zelf geen advocaat benaderen mits je deze op onvermogen kunt krijgen.