Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-05-2012 13:23:52
Vrije tijd & Tuin

Abonnementsgeld terug na sluiting sportschool

Als je een contract hebt met fad beheer dan kun je die organisatie er op aanspreken dat de dienstverlening is stopgezet. in dat geval raad ik je aan op per aangetekend het volgende aan te geven:
geachte heer/mevrouw,

per ........ ben ik met u een overeenkomst aangegaan waarbij u mij de mogelijkheid biedt om in enschede gebruik te maken van de sportschool faciliteiten zoals deze destijds zijn aangeboden. op ................. heb ik geconstateerd dat de sportschool is gesloten en u de destijds gesloten overeenkomst niet meer nakomt. derhalve is er sprake van wanprestatie uwerzijds en daarom verzoek, zo nodig sommeer ik u per omgaande mij de mogelijkheid te bieden weer gebruik te maken van de faciliteiten. indien binnen 3 werkdagen na heden de faciliteiten niet meer beschikbaar zijn stel ik u nu voor alsdan aansprakelijk voor de geleden schade waaronder de terugbetaling van het volledige aan u betaalde bedrag van de dienstverlening van ................euro. tevens stel ik u nu reeds aansprakelijk voor alle kosten van verhaal zowel binnen als buiten rechte.

met vriendelijke groet