Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2012 10:04:50
Vrije tijd & Tuin

Abonnementsgeld terug na sluiting sportschool

Zojuist mail gehad, klinkt hoopvol:



geacht fit all day lid,

de berichtgeving omtrent de sluiting van het fit all day sportcentrum te enschede heeft bij velen vragen opgeroepen die wij met deze email willen verduidelijken.

het sportcentrum is per 29-05-2012 gesloten, dit betekend dat met deze datum alle lopende abonnementen, en daarbij behorende incasso opdrachten, automatisch worden beƫindigd. het is niet nodig hiervoor een schriftelijke opzegging bij ons in te dienen.

tevens hebben wij een aantal vragen ontvangen omtrent de contributie, hierover het volgende:
- de incasso opdrachten zijn per direct gestopt. er zullen geen incasso's van de zijde van fit all day enschede meer worden uitgevoerd. hiervoor hoeft u zelf geen actie te ondernemen.
- als lid van fit all day enschede bent u ons betaling verschuldigd t/m de maand mei.
- heeft u de maand juni reeds via automatische incasso voldaan? wij raden u aan om dit bedrag bij uw bank te storneren.
- heeft u een achterstand in de betaling aan fit all day enschede dan bent u gehouden aan de betalingsverplichting t/m de maand mei 2012.
- heeft u uw abonnement bij fit all day enschede vooruit betaald? graag ontvangen wij van u een email met persoonsgegevens waarin u dit aangeeft. u zal op een later tijdstip nader bericht ontvangen. u kunt mailen naar info@fitallday.nl.

voor overige vragen kunt u tijdens kantooruren bellen met: 0900-0400490.

namens fit all day enschede.