Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2012 11:55:00
Geldzaken & Recht

Advocaatkosten ??????

Vladja schreef op woensdag 30 mei 2012, 14:43: alle voorgaande advocaten hebben geen duizenden euro's binnengehaald voor je, neem ik aan, anders was de toevoeging later wel verrekend en had je nu ook geen toevoeging meer gekregen.

toevoeging in het strafrecht is trouwens gratis.

vladja


beste vladja , waarschijnlijk heb ik me niet begrijpelijk uitgedrukt - ik zal duidelijk zijn. recapitulerend, om kort te gaan hebben voorgaande advocaten de toevoeging niet gebruikt om mijn belang te behartigen - met andere woorden.... als ze wel de toevoeging voor de behartiging van mijn belang hadden gebruikt, dan had ik er geen vier hoeven te verslijten voordat de wvps ook voor mij ging werken - met andere woorden ... de belastingbetaler heeft duizenden besteed aan oplichters en flessentrekkers en bovendien is de wet en het democratisch beginsel geschonden.

wat jouw opmerking betreft dat een toevoeging in het strafrecht gratis is .... dat begrijp ik niet , want uiteindelijk vertonen advocaten nooit gratis hun kunstjes!

overigens is aangifte bij de politie wel gratis indien van betrekking op het strafrecht - wellicht bedoel je dat!

als laatste verwondert het me, dat je tamelijk rap was in redelijkheid te constateren, dat het aan mij was kosten te betalen, maar dat het niet tot je schijnt door te dringen, dat de voorgaande advocaten zaken hebben opgelicht en dat zij in redelijkheid derhalve ook kosten zouden moeten terugbetalen - wellicht impliceerde je aangifte van oplichterij !

maar je kent de politie ... ook zij willen niet hun vingers branden en bekeuren liever fietsers zonder licht, dan dat ze boeven vangen - en tegen machtige heren als advocaten , daar willen ze echt niets mee te maken hebben.

volgende keer een beetje nauwkeuriger uitdrukken alsjeblieft.

vriendelijke groet, margreet de wilde.