Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-06-2012 15:03:53
Garantie & Verzekeringen

Ziekenfonds verplichte eigenrisicoverrekening

Het mag, maar het is wel slordig dat een zorgverzekeraar zo lang wacht met het verrekenen van het eigen risico. u zegt dat op hun site staat dat u uw eigen risico heeft betaald. ik zie op de site van turien en co, dat ze met 2 zorgverzekeraars werken, vgz en avero achmea. u zit dus bij een van beide zorgverzekeraars. het beste kunt u eerst met de klantenservice van de zorgverzekeraar bellen (dus niet met turien, maar met vgz of achmea) en de vragen die u heeft voorleggen. als die u niet verder kan helpen, dan kunt u een aangetekende brief sturen, waarin u met behulp van bewijzen (bijvoorbeeld een printuitdraai van het bewijs dat u uw eigen risico heeft voldaan) aangeeft dat het eigen risico al is voldaan.

komt u er dan nog niet uit en weet u zeker dat u gelijk heeft, dan kunt u uw klacht voorleggen bij de geschillencommissie skgz, maar die behandelt uw klachten pas nadat u in contact bent geweest met uw zorgverzeraar.
klik http://www.skgz.nl/">hier als u met uw klacht naar de geschillencommisise wilt.