Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 07-06-2012 12:12:47
Huishouden & Energie

Ook slechte ervaring met service en hoofdkantoor beterbed?

@carola.83
na een zeer uitvoerige vraag van ts, kom je met deze reactie. alsof ts - met nog meer diverse mailtjes en telefoontjes naar bb - niet zelf nog meer fouten kan bedenken. je reactie geeft geen oplossing op een serieuze vraag.

gon4,
als je op deze site verder zoekt zie je nog meer negatieve reacties over deze firma. middelmatige matrassen verkopen tegen een redelijke prijs met vaak een tweede gratis is de doelstelling meer niet en geeft ook aan de kwaliteit die men kan verwachten.

zou toch doorgaan om (schriftelijk en aangetekend )te blijven klagen bij het hoofdkantoor en het verhaal van verkoper 1 en verkoopster 2 melden die in strijd is met elkaar en u bij verkoper 1 uitvoerig uw wensen heeft verteld en voorgelegd voor aanschaf van de matrassen waarin u vertrouwt op kennis en kunde van de verkoper 1.
na ontvangst van de matrassen heeft u binnen 2 dagen gemeld dat u de matrassen niet geschikt vond en u beroept zich op de 14 dagen teruggaaf reactie. let op dit is blijkbaar een algemene regeling en ze adverteren hiermee en is voor iedereen een koopconditie.
kijk of vraag de alg., voorwaarden op ( moet ieder filiaal u op een verzoek overhandigen ) en kijk wat hierover wordt vermeld. kijk ook even of de firma bb onder een bep. keurmerk of belangenorganisatie valt en reclameer bij deze organisatie. het beste en praktische lijkt mij toch ook met verkoper 1 in contact te treden en in samenspraak met zijn chef/filiaalleider een gesprek aan te gaan.