Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-06-2012 22:10:38
Computers & Telefonie

Rtl gemist kan geen video laden

Aboveoeuf, ik heb er al 2 gedownload maar als je dan naar rtl gaat krijg je een melding dat je niet de allerlaatste versie hebt, en dan kun je niets anders doen dan die weer downloaden.

ik heb nog wel ontdekt dat ze bij microsoft hard bezig zijn om die laatste versie aan te passen, het schijnt bij heel veel mensen niet te werken.

op onze website wordt gebruik gemaakt van silverlight 4.0 voor het afspelen van video's. hiervoor is de silverlight 4.0 player benodigd. wij hebben de silverlight player helaas niet aangetroffen.

!let op microsoft heeft een nieuwe versie van silverlight (5.0) gereleased die voor onvoorziene problemen zorgt waardoor video's niet afspelen. er wordt hard aan gewerkt om het probleem op te lossen. we zullen op de pagina 'veel gestelde vragen' aangeven wanneer het probleem is opgelost.