Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 08-06-2012 16:13:25
Huishouden & Energie

Problemen met een nieuwe bank

In consuwijzer staan adviezen als het meubel ondeugdelijk is, maar de redenen wanneer een bank ondeugdelijk is, kan ik niet aan deze klacht verbinden, te meer omdat in het informatieboekje staat dat de bank kan plooien. daar hebben ze zich aardig mee ingedekt.

hoeveel zijn de kosten van het bezoek van de fabrikant? dan kunt u een afweging maken of dit het risico waard is. maar ook dan vraag ik me af of die fabrikant een onafhankelijk oordeel gaat geven.

eigenlijk zou een onafhankelijk adviseur zijn mening over de bank moeten geven, maar die kost natuurlijk ook weer geld, tenzij het iemand van de belbus is.

we hebben hier kort geleden ook een klacht over montel gehad, toen werd de klacht heel snel opgelost nadat er hier melding van was gemaakt, misschien heeft u nu ook geluk...