Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dirck
dirck - 10-06-2012 13:10:40
Computers & Telefonie

Viber

Vrijdag heeft computertotaal.nl een soort vergelijkingstest gedaan met voip-apps (wij hebben de belangrijkste apps voor u op een rijtje gezet)

http://computertotaal.nl/software/25941-gratis-bellen-met-skype--viber-en-andere-voip-apps.html">computertotaal.nl/gratis bellen met skype, viber en andere voip-apps

lees het maar eens door.

ps: dit staat op de consumentenbond.nl site te lezen over viber:

hoe zit het dan met de privacy als je viber gebruikt? kort na de lancering van viber kwam het bedrijf erachter onder vuur vanwege privacybezwaren. in de voorwaarden, die je overigens nergens te zien krijgt alvorens de app te gebruiken, staat dat een kopie van jouw adresboek op de servers van viber wordt vastgelegd. ook mag viber volgens de voorwaarden alle gesprekken in een logboek vastleggen en verzamelen. je persoonlijke gegevens mag viber bovendien delen met externe partijen.

lijkt me in ieder geval wel iets om even goed bij na te denken!

groet, dirck