Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-06-2012 11:23:33
Auto & Vervoer

Oplichters bij ns fiets kluis bv

Tsja, de pas.
stel dat ns fiets de brief had ontvangen zonder pas, waarom krijg je dan geen brief retour met verzoek om je pas? je kan het wel vergeten zijn.. nee, klantenservice dat kennen ze niet bij de ns. helaas.

de pas heb ik eind 2009 in het bijzijn van de beheerder verknipt. (ook in de klachtenbrief van 18 mei nog eens aangegeven) enne, zouden ze in die electronica van die fietsenstalling niet kunnen zien dat ik er sinds 1 januari 2010 niet meer ben geweest? mijn privacy is in dit geval op een ander niveau aangekomen en mag best worden ingezien..

ik zal de ns een bericht sturen met wat mijn kosten aan dit verhaal inmiddels zijn geworden. zou ik ze ook een incasso-bureau op hun nek kunnen sturen?