Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-06-2012 09:39:20
Winkels & Webshops

Gat in brood van ah

Jaripam schreef op maandag 18 jun 2012, 13:31: soms tref ik een (groot) gat aan in het afgebakken brood bij ah.
ik kan de bedrijfsleider daar wel een keer op aanspreken, maar ik zou eerst graag willen weten hoe dat te voorkomen is en dat dan desgevraagd aan hem antwoorden.



zoals ik het lees, is dit brood wat het personeel van ah zelf in de oven in de winkel afbakt en uiteindelijk zelf snijdt.

als het vaak voorkomt dat er gaten in dit afgebakken brood zit, dan komt het omdat de medewerkers van de broodafdeling het brood te snel snijden nadat het uit de oven is gehaald. het brood is dan nog te warm om gesneden te worden, waardoor de messen van het broodmachine in het deeg blijven "hangen" en zo het deeg kapot trekken.

de oplossing is om het brood langer te laten afkoelen en niet meteen te snijden als het uit de oven komt of ongesneden meegeven aan de klant als deze toch perse dat brood wilt.