Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-06-2012 22:08:50
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Gelukkig heb ik een partner die voor inkomen voorziet. in die tussentijd heb ik steeds deeltijd gewerkt. de vermoeidheid had ik al vanaf mijn 17e alleen dit was niet bekend bij het uwv. in die tijd had ik veel meer last van autisme dan nu het geval is. je leert er denk ik zelf beter mee omgaan alleen kost dit wel meer energie. wanneer ik last had van extreme vermoeidheid bij mijn laatste werkgever, dan kon ik eigenlijk niets meer doen. ik kon e-mail lezen meer lezen en behandelen. ik ging dan wel door maar dan onder zwaar tempo verlies.

momenteel bezorg ik post. daar staat 2 uur voor, dit terwijl ik er 4 uur over doe. verder maak ik een machine schoon. daar staat 15 minuten voor. ik doe daarover 2 uur. ik krijg daarvoor dan niet uitbetaald. ik ben helaas trager in alles. ik dien dan ook niet onder stress te werken, dat werkt dan averechts.