Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2012 15:06:13
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Zoals ik al eerder heb geschreven dat ik autisme heb, wellicht sla ik ergens in door. dat zou dan moeten blijken. de rapportage rapport heb ik anoniem gemaakt de reden dat ik dit ook heb laten plaatsen is dat mensen ook kunnen zien hoe de denkwijze is bij het uwv.

de problemen worden hier gebagatelliseerd op een niet leuke manier vind ik. ik heb helaas een beperking om met conflicten te kunnen omgaan, en dat zie ik hierin terug.

het zal wel weer niet gezegd mogen worden, maar jij wil wel erg graag iets mankeren om vervolgens in de praktijk aan te kunnen tonen dat je er geen last van hebt.

@ winterman: dus ik wil graag dat ik iets mankeer? dus jij zegt dat ik gaan autisme heb? dus als mensen bij jouw langskomen zijn ze gelijk genezen?



meer informatie over vermoeidheid:

http://www.ncpn.nl/archief/2004/20/svisser3.htm