Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2012 17:34:08
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Carola.83 schreef op maandag 2 jul 2012, 11:32:
wel beter lezen, winterman!;-)

mea culpa.

dat vond ik net iets teveel. ;)

student538 schreef op maandag 2 jul 2012, 15:06:
de problemen worden hier gebagatelliseerd op een niet leuke manier vind ik. ik heb helaas een beperking om met conflicten te kunnen omgaan, en dat zie ik hierin terug.


zal best. daar zullen meerdere jaren helpdesk en klantenservice geen verandering in hebben gebracht.

of jij wel of geen autisme hebt weet ik niet. ik ben geen arts. ik constateer slechts dat jij wel erg graag iets wil mankeren en dat dat niet strookt met wat je doet. iemand die niet met conflicten om kan gaan en dan steeds werkzaamheden verricht waarbij hij telefonisch contact heeft met klanten, die geregeld ook boos / geïrriteerd en soms agressief zijn, werkzaamheden die gelet op zijn beperkingen niet ideaal zijn. daarbij ook nogal eens wisselingen van de afdeling, werkgever (immers steeds via uitzendconstructie werkzaam) hetgeen ook voor cliënt stresserend is (gebaat bij voorspelbare werksituatie).???

dat is trouwens wel door een arts geconstateerd.