Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2012 20:36:50
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Ten eerste ben ik natuurlijk geen arts anders was ik een hele slechte geweest als ik de waarden van een bloedonderzoek niet kon lezen. (de gemiddelde waarden staan er achter tussen haakjes, zodat zelfs een leek wel kan begrijpen dat de uitslag goed of slecht is).
wat ik bedoelde was dat ik de conclusie van de arts wel kan lezen, net zoals jullie.

uit uw uitvoerige bloedonderzoek blijkt dat er niet echt iets is gevonden, wat uw vermoeidheid kan verklaren.
vitb12 tekort had u niet en vit d is wel belangrijk maar verklaart de vermoeidheid niet.
(er staan een aantal "foutjes" in, maar ik denk dat deze 'foutjes niet in het origineel staan, maar bij het overtypen ontstaan zijn).

het probleem van student538 is volgens mij dat door zijn (soms extreem) vermoeidheidsklachten hij niet kan werken zoals hij zou willen.
uwv en reintergratiebedrijf hebben andere belangen, dus daar heeft student538 niet veel aan.

als ik het goed begrijp zorgt het vermoeidheidscentrum sinds 29 dec. 2011 voor de juiste inzet voor begeleiding.
daar is ervaring en dat is wat u nodig hebt.

student 538: wat en ander ook zegt gebruik alleen dat wat u nodig hebt.
van alles wat ik schrijf gebruik alleen dat wat u nodig denkt te hebben en gooi de rest in de "prullenbak"

autisme, adhd bestaat denk ik wel maar ik denk dat tegenwoordig in heel veel gevallen er maar een stempel autisme, adhd op gedrukt wordt om er maar iets op te stempelen.

ik vind ook dat er nooit alleen onderzoek gedaan mag worden door een psycholoog die vervolgens een diagnose autisme, adhd ect. stelt, zónder eerst een onderzoek van een huisarts en/of specialist.
dit om een lichamelijke ziekte, aandoening of kwaal uit te sluiten.

ik ben van mening dat u beter de stempel autisme even weg kunt doen en het eens met het logisch verstand kunt bekijken, omdat je daar vind ik verder mee komt.

uit uw verhaal kan ik begrijpen dat u veel denkt. te veel denken is niet goed, vergelijk het maar met te veel eten.
ik wil adviseren om een balans te vinden. als u veel wil of moet nadenken op een dag, zorg er dan ook voor dat u die dag "licht verteerbare kost" krijgt, m.a.w. kletspraat, humoristisch verhalen, ect.
omdat er tijdens onderzoeken geen stress, angst en depressieve stoornissen zijn gevonden, denk ik dat er te veel activiteit in uw hersenen is, waar uzelf de oorzaak van kunt zijn.
zoekt u als u tijd en energie en interesse heeft eens op internet naar de neurotransmitters glutamaat, gaba, serotonine en cortisol.

om melatonine te maken moet er rust in uw lichaam en geest (het denken, voelen en willen) zijn. dus ruim voor het slapen moet er voldoende rust, ontpanning zijn.

uw werk bij de post kan daarbij ook van pas komen. als het bezorgen van de post u goed geleerd is, weet u dat u elke bundel post moet 'afduimen'. u moet elke adres hierbij lezen, dus kerkstraat 1, kerkstraat 3, kerkstraat 5 ect. als het goed is moet kunt u er geen andere gedachtes op na houden..
(ik heb zelf ruim 7 jaar als postbode gewerkt en weet dat er toen de postbezorger zijn intrede maakte, er ontzettend met tijd is "geknoeid": veel en veel minder tijd om iemand goed in te werken en bovendien is er vaak tijd van een wijk weggehaald, zodat het zelfs voor een ervarene postbode niet te doen was laat staan voor een nieuwkommer. dus dat u 4 uur doet waar 2 uur voor staat hoeft niet aan u te liggen.
het buiten zijn heeft ook een goede invloed op de neurotransmitters.

te veel willen is ook niet goed. als u zich beperkt tot alleen iets willen wat goed voor een ander is en goed voor uzelf is het al goed.

perfectiomisme is een veeleisend streven, wat veel energie kost en nergens voor nodig is. altijd tienen willen halen is onnodig en ook onmogelijk. een 8 is ook al goed, en soms als het niet anders kan is een 6 ook nog steeds voldoende. snapt u wat ik bedoel.

doe het werk waar u zich goed bij voelt.
u hoeft dit werk niet perfect te kunnen, u bezit denk ik voldoende capiciteiten om te leren en beter te worden. bovendien is het toch nog steeds: oefening baart kunst..
ik heb ergens gelezen dat u geadvisserd is dat u het beste alleen kunt werken en volgens mij vind u dat ook.
lijkt me zeer onverstandig. als u in de omgang met mensen problemen ondervind is dat iets wat u juist zoveel mogelijk zou moeten opzoeken, vind ik omdat je er dan met de tijd beter in wordt.
ook hier geldt toch: oefening baart kunst?

student doe het rustig aan.

ik ben ook al lang geen student meer, maar heb de afgelopen 2 jaar voor het eerst van mijn leven ondervonden wat het is om elke dag moe te zijn en zelfs vele maanden extreem moe. de oorzaak is al een tijd bekend en het gaat nu goed.
maar ik weet wel hoe verschrikkelijk moeilijk het is om van heel actief opeens bijna niets meer te kunnen.




kijk ook of u het uwv nu wel echt nodig hebt. als u het kan redden met het inkomen van u en van uw partner moet dat genoeg zijn.