Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2012 22:07:42
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Student538 schreef op maandag 2 jul 2012, 21:14: bedankt voor uw schrijven. daar heb ik iets aan, aan de andere reacties heb ik niets, dat maakt me alleen maar depressiever! ik moet eerlijk zeggen dat ik met de bovenstaande reacties me boos maakt van binnen. er wordt dan zelfs een ander forum er bij gehaald. mensen hebben helaas vooroordelen en maken daarop aannames die vervolgens helemaal niet waar zijn. ik doe er alles aan om die vermoeidheid weg te kunnen krijgen. naar dure orthomoleculair arts geweest. daarnaast heeft van alles wat ik geprobeerd heb, fysiotherapie het meeste geholpen. bleek dat ik steeds gespannen zat. dit kost ook enorm veel energie.
met cvs bemerk ik dat mensen daar veel over te zeggen hebben en dit niet serieus nemen. meeste heb ik gehad aan een psychiater die aangaf dat het ook een beleving is, de moeheid. dat heeft mij ook weer op weg geholpen, neemt niet weg dit geen ernstig probleem kan zijn.

ja, begrijpelijk, trendspray praat in jouw straatje.

student 538: wat en ander ook zegt gebruik alleen dat wat u nodig hebt.
van alles wat ik schrijf gebruik alleen dat wat u nodig denkt te hebben en gooi de rest in de "prullenbak"

en weer iets om de aandacht, tijd en energie ( die ts nu juist niet heeft)
op te richten.

zoekt u als u tijd en energie en interesse heeft eens op internet naar de neurotransmitters glutamaat, gaba, serotonine en cortisol. ts is nu juist de hele tijd zo moe, maar hiervoor misschien niet.

alle tijd die ts heeft besteed aan googelen, onderzoeken zus, onderzoek zo e.d. had ook besteed kunnen worden aan wandelen, fietsen, tuinieren, klussen, fröbelen, weet ik veel, en dat niet van te voren al bedenken of hij daar te moe voor is/kan worden enz.
ook van niks doen kun je heel moe worden.