Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-07-2012 11:33:08
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Trendspray,

ik vind je wel erg kort door de bocht:

autisme, adhd bestaat denk ik wel maar ik denk dat tegenwoordig in heel veel gevallen er maar een stempel autisme, adhd op gedrukt wordt om er maar iets op te stempelen.

met adhd kan ik het nog enigzins begrijpen, maar als het om echte autisme gaat is dat goed vast te stellen door een psychiater of psycholoog.

ik vind ook dat er nooit alleen onderzoek gedaan mag worden door een psycholoog die vervolgens een diagnose autisme, adhd ect. stelt, zónder eerst een onderzoek van een huisarts en/of specialist.
dit om een lichamelijke ziekte, aandoening of kwaal uit te sluiten.

dus je mag pas onderzoek gaan doen naar adhd of autisme als alle andere factoren zijn uitgesloten? die redenatie begrijp ik totaal niet.


ik ben van mening dat u beter de stempel autisme even weg kunt doen en het eens met het logisch verstand kunt bekijken, omdat je daar vind ik verder mee komt.

er zit echt geen knop op ts, om even zijn autisme uit te schakelen, dit geeft aan dat je er totaal geen verstand van hebt.

verder is de goed bedoelde kletspraat een relaas van eigen invalshoeken en aannames.

ik heb ergens gelezen dat u geadvisserd is dat u het beste alleen kunt werken en volgens mij vind u dat ook.

dus ts vind het, er is geadviseerd om solistisch te werken, maar dan....

lijkt me zeer onverstandig. als u in de omgang met mensen problemen ondervind is dat iets wat u juist zoveel mogelijk zou moeten opzoeken, vind ik omdat je er dan met de tijd beter in wordt.
ook hier geldt toch: oefening baart kunst?


het gaat om iemand met autisme!!!!!!

ts heeft hulp nodig om zijn leven op een goede en zinvolle manier in te vullen. het beste is om inderdaad hulp te gaan zoeken in de geestelijke gezondheidszorg en niet naar deze 'goed' bedoelde adviezen te gaan luisteren.

goed bedoeld, maar raken kant noch wal!