Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
eline_4846203 - 03-07-2012 19:37:15
Huishouden & Energie

Getekend onder valse voorwaarden

Nee, dat staat niet in de voorwaarden. het is ons toen zo verteld alsof het voor ons heel 'normaal' leek dat dit mogelijk was. dit was het eerste bedrijf waar wij zijn wezen kijken, zijn allebei nog jong en onervaren wat dat betreft. mijn schoonouders waren er de tweede keer bij dat die man zei dat het bij de badkamer wel kon, nu beweren zij dat ook dit niet de bedoeling is. het is dus niet zo dat wij dit verzonnen zouden hebben, maar duidelijk dat zij ons erin hebben laten stinken.
het lijkt mij niet dat zij 30% mogen vragen als zij nog geen kosten gemaakt hebben? hier is een rechtzaak tegen keukenconcurrent geweest waar klanten de rechtzaak gewonnen hebben?
http://zoeken.rechtspraak.nl/detailpage.aspx?ljn=bh2899
wij hebben wel het getekende exemplaar en de voorwaarden. daar staat dus alleen in als je de hele keuken annuleert dat er 30% betaald moet worden, niet als er een deel van de keuken afgenomen wordt.