Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-07-2012 10:51:41
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Ik krijg de indruk dat u denkt dat ik u niet geloof of niet serieus neem. maar dat is absoluut niet het geval.

ik heb gewoon een andere mening als het gaat om psychische aandoeningen.
het gaat niet om u persoonlijk.
om het nog duidelijker te maken: ik geloof niet wat in het algemeen door psychologen en psychiaters aangenomen en benoemd wordt als zijnde autisme met de daarbij behorende behandeling.


een echte autist is voor mij iemand waar je niet of nauwelijks contact mee kan krijgen, en die dat al heeft vanaf de geboorte.
niet iemand waar ergens in zijn/haar leven iets mis (of veel mis) is gegaan en wiens leven daarom niet vlekkeloos verloopt.
(dit is mijn mening ingekort)

maar als het gaat om de algemene opvattingen over autisme, dan zegt de internist van het vcn, cv (dit is een feit, dus helemaal waar, geen discussie over mogelijk)! met waarschijnlijk autimse.
een psycholoog zegt dat u autisme hebt en ook het uwv erkend dat u een autisme stoornis heeft. u bent het ermee eens en gelooft dit ook.

ik denk daar anders over.

neemt niet weg dat u problemen heeft. maar ik geloof dat uw problemen op te lossen zijn door anders te gaan denken.

ik ga proberen om een mening van een hele goede arts hierover te krijgen. ik kan niet met zekerheid zeggen of dit lukt en hoe lang het duurt. maar als het mij lukt laat ik het u weten.

a.s. donderdag ga ik voor het eerst naar een ...arts en een arbeidsdeskundige? duurt 2 uur staat er in de brief. als u nog een vraag heeft voor deze, laat het mij dan vandaag nog weten.

een arts zult u waarschijnlijk hier op dit forum niet aantreffen, maar misschien is er een forum waar studenten geneeskunde actief zijn.