Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-07-2012 14:39:53
Voeding & Gezondheid

Waarom uien uit nieuw zeeland?

@ red1:

ik moet toch ook maar eens naar de turkse groentenboer, al heeft hij waarschijnlijk geen hollandse uien (en daar ben ik juist een voorstander van!). o.a. paprika's zijn daar veel voordeliger dan bij de supermarkt, zo heb ik gehoord.

een goede tip trouwens om eens bij de turkse winkel binnen te lopen.
bedankt!

@ engelinde: wat je schreef over die asperges wist ik niet. ik word daar niet vrolijk van! ik koop asperges altijd bij de teler hier in twente. 's morgens gestoken, 's avonds op je bord!
ik vind het wel zorgelijk dat we niet weten wat voor troep er op ons fruit zit. ik schil het altijd wel, maar het is toch een beetje vreemd dat wij in nl bepaalde bestrijdingsmiddelen niet meer mogen gebruiken, maar dat we bijvoorbeeld wél fruit mogen importeren waar verboden gif op zit!

bedankt voor je bijdrage!