Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-07-2012 20:18:33
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Student538 schreef op donderdag 5 jul 2012, 17:12: . iemand sprak over een plafond, dat je kunt halen. ik kijk niet naar plafond maar naar de hemel. ik heb een iq van 87 en toch is het me gelukt om de mavo in één jaar te doen en een deel van de havo gedaan. vervolgens mbo niveau 2, en mbo+. en 46 studie punten op 't hbo. ik kom van aan vso/mlk school waar me altijd werd verteld wat ik niet kon. toen ik verder wilde gaf de adjunct directeur aan dat hij wel op de helikopter wilde gaan vliegen maar dat niet haalbaar was voor hem. ik wilde toen graag naar het mbo toe.

ik vind dit bericht van u heel waardevol voor jonge mensen, die zulke uitspraken nu nog van docenten en/of ouders/verzorgers te horen krijgen.
ik vind deze 2 groepen (naast een arts, politie en evt. een geestelijke) de belangrijkste mensen in het leven van een kind/jong mens, omdat een jong mens afhankelijk is van deze mensen. een kind gelooft (aannemen als zijnde waar) veel van wat ouders en docenten hun zeggen.
verkeerde uitspraken kunnen heel lang blijven hangen.


en voor u student538, heel goed gedaan!

"ik kijk niet naar het plafond, maar naar de hemel". prachtige uitspraak, dank u wel.