Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-07-2012 15:13:25
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

De behandeling welke zij adviseren is vrij kostbaar en wordt grotendeels ook niet vergoed, je dient daarnaast uitgebreid aanvullend verzekerd te zijn. zoals ik eerder al aangaf, fysiotherapie heeft mij enorm verder geholpen omdat ik daarbij had ontdekt dat ik de spieren steeds gespannen had staan.

zoals ik al aangaf: de reacties die anderen hier geven vind ik niet leuk zoals van winterman:

wel grappig dan dat je zelf op zoek bent naar zo'n etiket, wat je dan het liefst op je voorhoofd wil plakken, zodat de hele wereld kan zien wat jij mankeert.

dit is nu typisch een voorbeeld met vooroordeel. je denkt dat het zo is en ziet dat aan als absolute waarheid en vermeld dat hier in dit forum.

het gaat niet zo zeer om het etiket maar om hieraan te werken. je kent me niet en ik stel het niet op prijs om zulke reacties naar mij te uiten.