Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-07-2012 11:46:28
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Beste winterman,
niemand kent jou?
student heeft al zoveel hier op het forum van zich laten zien, dat ik hem tot op zekere hoogte begrijp. in ieder geval heb ik kennis met hem mogen maken, door alle informatie die hij hier en op een ander forum heeft neergezet.

bovendien hebben wij enkele raakvlakken.
zeker als het gaat om vermoeidheidsklachten en extreme vermoeiheisklachten.
mijn zoon (15jr) is door zijn ziekte al 15 jaar meer moe, dan een gemiddeld kind van zijn leeftijd. hij heeft een hb (hemoglobinegehalte) van gemiddeld 5. dat is de helft minder dan normaal en dat al zijn hele leven. van april 2010 t/m ongeveer sept.2011 heeft hij wisselende vermoeiheidsklachten gekregen. ook hij weet nu wat het is om extreem vermoeid te zijn. en ook ik heb hier last van gehad, van eind maart t/m een aantal weken geleden.

de oorzaak van onze vermoeiheid heeft deels te maken met ons bloed, waar een fout (mutatie) in is ontstaan, welke overerflijk (dna) is. dus hier is (nog) niets aan te doen.
maar de extra vermoeidheid is (ben ik vrij zeker van)is voornamelijk te wijten aan stress welke andere mensen (proffesionals, zoals ze zich zelf graag noemen), ons ongevraagd gaven.

verder winterman, ken ik jou niet.
de manier waarop je schrijft is jouw manier. ik stoor mij daar niet aan, omdat er ook waarheid in staat.
autisme vind ik ook een etiket.