Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-07-2012 16:30:31
Garantie & Verzekeringen

Wajong-uitkering gestopt

Donna,
wij maken sinds sept.2011 gebruik van een speciaal team in het amc amsterdam, die zich iedere dag met deze ziekte bezighouden. van de ongeveer 750 patienten die er in nederland zijn, hebben zij er 500! onder behandeling.
met recht kunnen zij zich daarom ook de specialisten van nederland op het gebied van deze ,in nederland, zeldzame ziekte noemen. ik weet niet hoeveel er buiten nederland zijn.
in dit team zitten o.a. een kinderarts (een hemotoloog), maatschappelijk werk, verpleegkundige. dit kan als het nodig is, ook nog uitgebreid worden met een kinderpsycholoog (voor als een kind b.v. depressief wordt of dreigt te worden door de gevolgen van deze ziekte wordt) ect.
cardiologen, urologen ect. die nodig zijn, kunnen worden ingeschakeld. deze zijn dan ook op de hoogte van de ziekte en van de voor geschiedenis.
het is niet duurder, omdat door hun ervaring en kennis zij sneller de oorzaak van de pijn en/toenemende vermoeidheid kunnen vaststellen en sneller de juiste behandeling en/of medicatie kunnen inzetten.