Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hk_mr308
hk_mr308 - 11-07-2012 17:43:09
Huishouden & Energie

Yourgift card

[quote=wouter1987 schreef op woensdag 11 jul 2012, 17:39][quote=thaorchid schreef op woensdag 11 jul 2012, 17:35]waaom kopen mensen toch steeds meer iets zonder éérst te kijken of het naar wens is? voorlichting van een verkoper is nimmer voldoende, eerst met eigen ogen zien wát je koopt.
op de site van yourgift staat precies waar deze te besteden zijn.

dat is onwaar, een goede verkoper zoekt met de klant naar het beste product en zal nooit snelle omzet willen maken om vervolgens de klant kwijt te zijn.

ik werd er in de winkel mee overvallen dat er geen vvv-bonnen waren en moest een cadeau hebben. ik ben vaak goed geïnformeerd in deze winkel.

uiteraard kan het zijn dat de verkoper ook niet alle feiten kende, daarom is het slim om altijd zelf onderzoek te doen. en een cadeau kaart is een leuke gedachte en heel erg attent, maar eerlijk gezegd denk ik dat bijna iedereen vrolijker wordt van een leuke kaart met een mooi euro biljet erin, deze kunnen ze overal aan besteden, kunnen ze sparen en verlopen niet na een korte periode ;)