Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 11-07-2012 17:48:19
Huishouden & Energie

Yourgift card

[quote=wouter1987 schreef op woensdag 11 jul 2012, 17:44][quote=thaorchid schreef op woensdag 11 jul 2012, 17:41
sorry hoor, jij kiest zélf zonder voorkennis om deze bon te kopen en je had met gemak binnen een paar minuten éérst op je laptop of telefoon al kunnen zien hoe wat en waar en dat kunnen beslissen.


echter moet je wel internet op je mobiel hebben om het direct te kunnen zien. ik ga er vanuit dat de verkoper mij ook voor de toekomst wil behouden, en daarom eerlijk advies geeft.

tuurlijk, zijn hele omzet bestaat uit jou? kom op zeg, die man heeft het waarschijnlijk met de beste bedoelingen aan jou verkocht. heb je overigens al met hem dit besproken of gooi je het zomaar meteen op het grote boze internet?
sorry voor de harde toon maar ik wordt zo moe van consumenten die maar alles op een ander afschuiven en meteen een bedrijf zwart gaan maken.