Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-07-2012 15:17:19
Computers & Telefonie

Update

Mijn ervaring met het installeren van w7 is van zeer recente datum.

het zal misschien niet op het door u aangegeven probleem betrekking hebben (ik ken de foutcodes die ik zag niet uit mijn hoofd maar zag er dus wel enige) maar bij het updaten waren er een paar updates die om één of andere reden niet werden geinstalleerd.
uiteindelijk kwam ik erachter: dat waren updates die dan (nog) wel beschikbaar waren om te downloaden (en zich ook aandienden als onderdeel van de beschikbare updates) maar die feitelijk niet meer nodig waren omdat er inmiddels weer nieuwe updates waren die in de zaak voorzagen. dit is mij wel meer voorgekomen (lange tijd terug).
u kunt proberen de download alsnog te installeren (en zeker als u zeker weet dat het een essentiële is) en als dat gewoonweg niet gaat kunt u de update uitschakelen. dan krijg u geen melding meer. maar ik zou daar zelf onvrede mee hebben.
mijn advies zal dan zijn om alles van begin af aan opnieuw te installeren.