Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 25-07-2012 18:15:34
Huishouden & Energie

Hoe is kattenpis te verwijderen uit een vloerkleed?

Geur zal moeilijk te verwijderen, vooral omdat het tapijt zo'n hoge pool heeft. de pies zakt helemaal door naar onderen. ook aan de onderkant van het tapijt schoon gemaakt?

het is mooi weer, je kunt het tapijt ook zolang mogelijk buiten neer leggen in de frisse lucht. (als er tenminste geen buitenkatten in je tuin lopen, anders gaan die er nog een x over heen.)

en weet je zeker dat ze niet iedere x opnieuw (als je weg bent bijv.) op het tapijt plast? als ze daar eenmaal mee begonnen zijn, gebeurt het vaak opnieuw namelijk.

mocht het je lukken de geur er uit te krijgen, zou ik het toch maar in de gaten houden, want katten ruiken stukken beter dan wij. misschien verstandig om het tapijt dan tijdelijk te verwijderen uit de woning?