Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robbyp - 25-07-2012 22:41:06
Geldzaken & Recht

Kosten niet vantevoren bekend gemaakt

Ik heb dus ook vorige week een brief ontvangen van legal concepts (opeens noemen ze zich ergens weer prepareconcepts bv) een relatie van beursklacht, waarin zij aangeven dat beursklacht idd failliet is verklaard.
ze zijn van mening dat beursklacht de betaalde kosten dient terug te betalen
aan gedupeerde. dat zal legalconcepts voor hun rekening nemen.
als dat lukt, zal 35% vd kosten worden overgemaakt aan gedupeerde.
daarvoor hebben ze ons toestemming nodig.
in de een na laatste alinea staat: indien er openstaande facturen zijn (tbv beursklacht neem ik aan) dan dienen die te worden overgemaakt naar een derdengeldrekening van karansingh & partners gerechtsdeurwaarders.
om akkoord te geven dient men een overeenkomst te ondertekenen om de procedure voort te zetten.

mijn indruk: ook deze partij, legalconcepts zoals ze zich noemen, probeert de vuile handelswijze en smerige activiteiten van beursklacht voort te zetten en gedupeerden van de sprintplanprocedure nog meer geld uit de zakken te kloppen, zoals beursklacht dat ook gedaan heeft.
schaamteloze beesten zijn het.
mijn advies voor mensen die de procedure nog steeds hebben lopen: los het zelf met aegon op. bel ze op en leg de zaak uit. ze zijn heel coulant. heb het ook gedaan en heb een redelijk deel van mijn geld teruggekregen.dat terwijl beursklacht er jaren over heeft gedaan zonder enig positief resultaat en er alleen maar rijker van geworden is (de een z'n dood is de ander z'n brood).