Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yv
Yvonne_909 - 27-07-2012 15:41:53
Huishouden & Energie

Hoe is kattenpis te verwijderen uit een vloerkleed?

Heb ook af en toe last van een plassende (of sproeiende) kater.

altijd leuk op net gewassen kussen of kleed op de bank ;(.

alle huis-, tuin- en keukenmiddeltjes t.a.v. vloerkleed ook al eens geprobeerd. weken buiten laten liggen in de frisse lucht en sneeuw (na biotex etc.) heeft echt nooit nooit geholpen.

het schijnt zelf zo te zijn dat als je allerlei middeltjes op je ondergeplaste spullen smeert/spuit, de kat het des te aantrekkelijker gaat vinden om daar weer overheen te gaan plassen.

af en toe wordt ik er moedeloos van. laatste keer geprobeerd met verdunde dettol en geuren zijn nu wel helemaal weg. ook redelijke ervaring met spiritus.

vloerkleed vorig jaar eens onder de douche gedaan met een vloeibaar wasmiddel van de aldi. werkte ook goed. alleen veel geheister met groot kleed in te kleine badkamer en het duurde erg lang voor het helemaal droog was.