Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ltmvz
ltmvz - 27-07-2012 23:51:06
Computers & Telefonie

Java installatie lukt niet meer

@freya, omdat ik dacht dat het best wel eens aan de webpagina kon liggen had ik het probleem al voorgelegd aan de webmaster daar. deze liet mij vandaag het volgende weten: "om de teletekst via onze site te zien moet u een actuele versie van java op uw computer hebben staan. normaal wordt deze automatisch op de nieuwste versie gehouden; misschien is er bij uw updates wat misgegaan. de applet kunt u geheel veilig en legaal downloaden via www.java.com. lukt het niet, installeer dan eens een andere browser. google chrome is een goed alternatief".

jouw ervaringen verbazen mij op zich dus niet. maar als ik nu op de java-pagina mijn java-versie controleer komt nu dus wel de mededeling over de vastgelopen plug-in, terwijl er vanmiddag nog gemeld werd dat ik de nieuwste java-versie had.

overigens bekijk ik nos teletekst via de leuke en zeer goed werkende teletekst-browser, een soort gadget is dat, die steeds onverwacht een pop-up geeft op groot formaat zodra er een nieuwe mededeling is. maar: de teletekst van l1 is natuurlijk een geheel ander verhaal. daar gaat het om limburg en de euregio.

maar, nu nog de goede java-werking terug krijgen. ik zou graag op zijn minst de update willen verwijderen en een andere proberen, maar durf dat op dit moment niet te doen. what to do? ik heb ook nog een stuk tekst van het hijackthis forum over deze zaak destijds.