Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

os
oska - 29-07-2012 13:54:57
Huishouden & Energie

Hoe is kattenpis te verwijderen uit een vloerkleed?

Lieve mensen,
ik heb het bij gewoon een drogist gekocht,niet iedere drogist zal het in het schap hebben staan.ze kunnen het bestellen voor u.ik werkte bij een drogist,en een collega heeft het toen voor een klant besteld, ook een kater had in de auto geplast. met geen middel kreeg ze de geur uit de auto, net als miekmol, boenen en nog eens alle geuren er in spuiten.zie hier op de bijsluiter, nilodor is een wetenschappelijk ontwikkeld ruimtedeodorant.het is geen maskerend parfum en verdoofd de reukzintuigen niet.nilodor bevat geen giftige stoffen!
nilodo, 1x daags een druppel voor ziekenkamers laboratoria, toiletten sectiekamers, a.p.-zakjes,luiermand etc.er staat op het pakje een druppel is voldoende voor om alle onaangename geuren snel en langdurig weg te nemen.
manufacturer: microtek medical b.v. zutphen nl.
gebruik het zelf af en toe, in het huis als wij met vakantie zijn geweest en er na weken geen verse buitenlucht in huis is geweest. ,een muffe lucht in huis.
is. maar niet gebruiken op rubber, waarom?zie verder niet meer op het flesje wat de samenstelling is, paar keer nat geweest, wikkeltje onleesbaar. mocht het voor u moeilijk zijn om het te krijgen, wil ik naar mijn vorige werkgever gaan om te vragen of het nog besteld kan worden gr riek hopende genoeg inf te hebben gegeven. als ik ook maar een twijfel had ge had over de veiligheid, dan had ik er echt niet op gereageerd. suc6.riek.