Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

miekmol
miekmol - 29-07-2012 21:43:29
Huishouden & Energie

Hoe is kattenpis te verwijderen uit een vloerkleed?

http://nilodor.wordpress.com/2011/11/03/how-to-remove-pet-urine-from-carpet-2/

http://nilodor.wordpress.com/2012/03/07/structured-by-nature-encapsulating-carpet-cleaners-vs-traditional-carpet-cleaners/

ik heb bovenstaand filmpje bekeken. ze deppen de urine op, gooien er een glas warm water op en zuigen dit op en wordt nogmaals herhaald.
daarna spuiten ze het in.

ik ga niet nog eens mijn kleed helemaal nat maken, dat heb ik dinsdag al gedaan.. het is nog niet droog en als ik de berging in kom dan ruik ik de kattenpiesgeur nog steeds, na talloze behandelingen. daarnaast heb ik geen stofzuiger die water kan zuigen.

ik moet iets hebben wat ik er op kan spuiten, een dun nevellaagje of iets wat ik kan druppelen. de alcohol die ik gisteren heb gesprayd is weer verdwenen, dus dat werkt ook niet.

verder heb ik nog niks gevonden over nilodor.. riekske,