Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

miekmol
miekmol - 30-07-2012 16:41:05
Huishouden & Energie

Hoe is kattenpis te verwijderen uit een vloerkleed?

[quote=redacteur schreef op maandag 30 jul 2012, 13:36]uw redactie heeft dit topic opgeschoond met offtopic reacties van tenormin. om gezellig te praten kunt u naar andere fora zoals die van de libelle, viva of margriet!

met vriendelijke groet,

redactie kassa-online

beste redacteur,

ik begrijp echt niet waarom u de reacties van tenormin heeft opgeschoond, hij leefde juist erg met me mee en heeft naar tal van oplossingen gezocht. dat hij een keer een grapje maakte over dan steek je kleed maar in de fik, vind ik juist leuk. ... dit moet toch kunnen! het ging om de brandspiritus die anderen gebruiken als oplossing. brandspiritus gebruik je ook met de barbecue en ik moet zeggen dat dat goed fikt.
tenormin verplaatste zich juist in mij, in mijn kleed en mijn lichamelijke klachten, hij ziet me tenminste als mens.
er zijn een aantal andere antwoorden gegeven, die er in mijn ogen hadden moeten verdwijnen.. wat zegt u van zet er de schaar maar in van diskoe. ik heb dit zelfs aan de redactie gemeld, maar hieraan is geen gehoor gegeven!