Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-08-2012 15:18:59
Voeding & Gezondheid

Rookoverlast buurman op het balkon

Bertjee schreef op zondag 12 aug 2012, 14:54: bedankt voor je reactie, zelf kan ik er alleen niets mee. misschien andere wel.
.

jij kan er niets mee ?
je zou alsnog - beetje laat en dat had je 1e optie moeten zijn - zelf je buurman even een uitnodiging voor kennismaking/ koffie en gesprekje kunnen sturen.
vind het persoonlijk nogal asociaal de man gelijk via de gemeente te laten benaderen dat hij `overlast` zou veroorzaken terwijl hij zelf wellicht niet eens op de hoogte was van feit dat iemand er last van zijn sigaartje zou kunnen hebben.
jouw benadering van je buren lijkt mij eerder een reden om juist niet te stoppen met roken..
maar koop zo`n blower/ventilator zet die op je balkonen blaas de rook een andere kant uit dan ben je ervan af en wijs blij dat het geen buur is de zijn stereo dag en nacht op 20 heeft want dat is veel lastiger probleem dan beetje rook buiten.....