Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-08-2012 13:34:25
Huishouden & Energie

Buurman haalt onze schutting weg

Ohisdatzo schreef op maandag 13 aug 2012, 12:09: uw buurman heeft echter wel een punt wat betreft de garage. normaal gesproken vertelt een goede buur de buren wat hij/zij van plan is aan bouwwerken. lang niet iedereen kijkt naar de kennisgevingen van de gemeente in de krant, ik kan me voorstellen dat een bouwwerk op de erfgrens bijzonder rauw op z'n dak kwam vallen.
ben ik het niet (helemaal) mee eens. als jij wat wil bouwen op jouw grond, dan komt, op de eerste plaats, een oplettende "goede" buur wel even vragen wat je gaat bouwen en komt hij niet achteraf klagen. en zeker geen spullen vernielen die niet van hem zijn en niet op zijn grond staan... so much for "goede buur".

ohisdatzo schreef op maandag 13 aug 2012, 12:09:
ik begrijp dat er al wat oud zeer zit met betrekking tot fruitbomen. takken die in uw tuin hangen, mag u afzagen, mits...mits de boom hiermee niet onherstelbaar beschadigd wordt.

en dan de afgezaagde takken bij hem op de oprit leggen, die zijn toch ook van hem ;-). nee alle gekheid op een stokje, als hij het niet wil afknippen, zelf doen en voor wie het groen afval dan is ......

maar zeker hem eerst aangeven dat hij moet betalen voor jullie schutting, en anders idd helaas dan toch aangifte doen.