Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-08-2012 19:34:59
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik een sterker wi-fi signaal?

Begrijp ik het goed: zou ik met bovenstaande oplossingen/tips ook geholpen zijn om beter tv te kunnen kijken op mijn ipad?
volgens ziggo moet ik met mijn all-in abonnement in en om huis tv kunnen kijken maar steeds stopt het beeld. op de meest spannende momenten (olympische spelen).
ik heb al twee keer langdurig telefonisch contact gehad met ziggo à 0,65 (!) per minuut maar het is niet gelukt. deze dure lijn is een z.g. service - plus lijn, speciaal voor ipads en andere tablets.
ik baal ervan dat ik niet eens in mijn tuin (en ook niet in een andere kamer) tv kan kijken op de ipad......

ik hoop dat ik het goed begrijp en zou kunnen volstaan met zo'n plug en play apparaatje; ik ben namelijk digibeet in het kwadraat en mijn meterkast is te klein om een stoeltje in neer te zetten.... :-)