Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-08-2012 12:47:59
Auto & Vervoer

Boete rdw niet verzekeren van scooter

En zo zie je maar weer ... de wet van de sterkste ... gewoon betalen en je mond dichthouden.
belachelijke regeling, het is idd zo dat je op eigen terrein alles mag neerzetten ,verzekerd of niet verzekerd ...zolang je er maar geen gebruik van maakt op de openbare weg. en houd meneer agent je aan of hebben ze je geflitst, tja dan moet je wel op de blaren zitten en de bekeuring accepteren.
maar dit systeem is toch weer een heerlijke melkkoe voor de staat hahahhaa.
kan mij misschien iemand uitleggen wat ze met die centen gaan doen??
belachelijk ook de hoogte van de boete als je niet gepakt of geflitst bent ... ruim 300 euro onder de neus van een 16 tot 18 jarige houden ,tjonge jonge wat een helden.
wij hebben het zefde probleem gehad, alleen waren we wel verzekerd, ik heb ook alle papieren daarvan in huis. maar eenmaal in de molen van justitie pfffffff kom er dan maar eens onderuit. ze blijven maar om bewijzen te zeuren terwijl we ze al hadden toegezonden ... die sturen ze je doodleuk terug met een briefje van " u bent het verbaalnummer vergeten te vermelden" ... potverdorrie , kenteken adres en alles is toch bekend ?? justitie wist het verbaal adres toch ook te vinden .... maar nee hoor .... 2de verhoging is al in huis ...en ja ja ... 540 eurootjes willen ze nu hebben ... wederom wisten ze het adres en gegevens te vinden .... nou ze kunnen van mij part wat.... voor die centen mogen ze wel wat moeite doen.
maarruh heren en dames van het rdw , laat u beter inlichten en doe iets meer uw best voor die centen