Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2012 00:14:09
Auto & Vervoer

Boete rdw niet verzekeren van scooter

We zien het wel wat ervan komt .... ik zal het hier laten weten .... en ach als het om de overheidsinstanties gaat dan word het sowieso dokken .... maar kijk eens naar de hoogte van zn boete .... je kan er misschien wel 5 keer een winkeldiefstal mee plegen of 3x door het rode licht rijden .... of zelf met de auto 50km of harder rijden ... of dronken achter het stuur hahahaha ... dan viel mijn keuze op 50 km of meer te hard rijden. tja maar goed dat het euro's zijn en geen guldens hahahaha ze weten van gekheid niet meer wat ze moeten verzinnen om die staatskas te spekken ... stelletje gladiolen zijn het die diknekken die dat verzonnen hebben vladja schreef op donderdag 16 aug 2012, 14:30: xxtonxx,

inmiddels is de bekeuring opgelopen tot € 540,-- wegens het niet betalen.

als je de brief van de rdw goed gelezen had, dan weet je dat het niet helpt als jij papieren instuurt over het verzekerd zijn van de bromfiets, maar moet de verzekeringsmaatschappij een zogenaamde art. 34 afgeven. dat is het enige bewijs dat ze accepteren dat een bromfiets verzekerd is.

zolang dat niet gebeurt. loopt de zaak gewoon door met verdere verhogingen wegens niet betalen en dat eindigt in beslaglegging om het totale bedrag te incasseren. loonbeslag. beslag op bankrekening en beslag op goederen, die openbaar verkocht worden, met daarbij opgeteld alle kosten die daarvoor gemaakt worden.

dus ga lekker zo door. de rdw is de laatste die lacht.

ontzetten dom gedoe, volgens mij.

vladja