Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

harrie
harrie - 19-08-2012 13:12:59
Geldzaken & Recht

Consuwijzer

Freya.

dit staat o.a op de site van de opta

consuwijzer

consuwijzer is het gezamenlijke consumentenloket van de drie toezichthouders die per 1 januari 2013 samengaan: de consumentenautoriteit (ca), de nederlandse mededingingsautoriteit (nma) en opta. de backoffice van opta verzorgt juridisch advies aan consumenten over post- en telecomzaken. ook worden aan de hand van consumentenklachten signaalrapportages opgesteld die opta gebruikt bij onderzoek naar mogelijke overtredingen.

met consuwijzer geeft opta consumenten op een zo toegankelijk mogelijke manier informatie en handvatten om zelf in actie te komen. de website www.consuwijzer.nl speelt daarin een grote rol. in oktober 2011 is de campagne ‘5 jaar consuwijzer’ gehouden. de aftrap van de campagne was op 1 oktober in het consumentenprogramma vara kassa. ook zijn er interviews verschenen in onder andere de telegraaf. als kroon op vijf jaar consuwijzer is de website www.consuwijzer.nl voor de tweede keer achtereen door consumenten verkozen tot beste overheidswebsite van het jaar.


maar.... ikke hep aleen vetrauwe in ikbenik, de opta enne de nma sijn vantasten die de mense belasere....

ex-haagsche harrie