Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-08-2012 13:13:43
Geldzaken & Recht

Wat kunnen de consequenties zijn bij 'scheef wonen'

Wat een bullshit allemaal. nu het slecht gaat met de economie worden er ineens zulke maatregelen genomen. toen het allemaal niet op kon kraaide er geen haan naar en kwamen de banken wel met de centen. nu moet iedereen inleveren en oh ja... bij de huurders valt nog wel wat te halen. huurders die nooit enig fiscaal voordeel hebben gehad terwijl eigenaren van koopwoningen veel aftrekposten hebben. maar ja die grote groep zit in de problemen en nu mogen de huurders de markt weer vlot trekken........bah! zelf zitten wij ook in een sociale huurwoning in een gemeleerde buurt. mensen zonder werk, mensen met werk, diverse culturen. hierin schuilt ook een gevaar dat een buurt acheruit gaat.
wat gebeurt er met huurders die al tientallen jaren "scheef" wonen? sorry u verdient teveel dus op zoek naar een duurdere woning? veelal ook in ons geval , is mijn man kostwinner en werk ik 2 dagen erbij. ook wij komen net iets boven de grens uit en moeten wij er dan ineens uit? we zijn allang blij dat we iedere maand zonder enige vorm van huurtoeslag rond kunnen komen. of moeten we nu ineens naar een huis waarvan de huur boven de € 600,- ligt. oh geeft niet kan ik huurtoeslag aanvragen.......