Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-08-2012 13:45:34
Geldzaken & Recht

Wat kunnen de consequenties zijn bij 'scheef wonen'

Of ze een woning terug kunnen eisen zou ik niet weten maar ik ken verschillende mensen die op dezelfde manier aan een huurwoning zijn gekomen en die er gewoon nog steeds lekker met z'n tweetjes wonen, pak die maas in de wet en hoop er het beste van.

en voor alle mensen hier die het allemaal zo goed weten de jongere onder ons komen op een andere manier niet meer aan een woning ze moeten wel en ik geef ze groot gelijk.

met 1 kind wat in de particuliere sector gehuurd woont voor veel te veel geld en 1 die van ellende heeft moeten kopen omdat particulier huren bijna net zo duur was als een hypotheek begrijp ik het allemaal heel goed ga lekker op die stomme regering hier kankeren maar niet op onze jeugd die ook iets op wil bouwen.